Wedding Planner

Nunta este unul dintre cele mai speciale momente din viata fiecarui om, iar cand ziua cea
mare se apropie, totul trebuie sa fie asa cum ati visat!

De la prima idee pana la realizarea unui eveniment, drumul este lung, anevoios și presupune pricepere și  rabdare. Sunteti cei mai importanti, de aceea timpul vostru este pretios si veti avea nevoie de cineva care sa puna in scena toate ideile, elementele si detaliile dorite. Avantajul in a avea un wedding planner este tocmai experienta acestuia si devotamentul fata de fiecare eveniment in parte.

Un wedding planner va fi la dispozitia voastra de la stabilirea locatiei, pana la plecarea ultimului invitat. Acesta va avea grija ca bugetul sa nu fie depasit, iar alegerile voastre vor fi respectate, cautand mereu cele mai bune solutii pentru ca nunta sa fie perfecta. Stabilirea locatiei, alegerea tematicii, aranjamentelor florale, decoratiunilor si muzicii nu vor mai fi probleme de care sa va ocupati singuri. Wedding planner-ul va fi acolo pentru voi si va gasi rezolvari pentru orice dificultate intampinata.

Wedding planning-ul nu este un cost suplimentar. Daca la final veti trage linie si veti compara cheltuielile nuntii voastre cu cele care ar fi fost facute fara acest serviciu, veti constata ca nu ati cheltuit mai mult, ci, din contra, chiar ati economisit bani si timp.

Pentru ca povestea nuntii voastre sa fie de neuitat, iar finalul sa fie unul fericit atat pentru voi cat si pentru invitatii vostrii, oferiti-ne sansa de a va fi alaturi si de a va pune la dispozitie tot ajutorul si toata experienta noastra.